Corona! * teori - og praktisk prøve *

OPDATERING: Fra mandag d. 14. juni 2021 fjernes kravet om mundbind i forbindelse med køreundervisning, køreprøve og vejledende helbredsmæssig køretest!!!

For at komme til teori- og praktiske prøver, skal du kunne forevise enten:

  • En negativ COVID-19 test som er højst 72 timer gammel regnet fra det tidspunkt, hvor testen er foretaget
  • Et positivt resultat af en COVID-19 test, jfr. stk. 2, der er mindst 14 dage og højst 180 dage gammelt regnet fra tidspunktet, hvor testen blev foretaget
  • Et gennemført vaccinationsforløb mod COVID-19

Til teoriprøven / praktisk prøve skal du medbringe følgende:

*Evt. tidligere udstedt kørekort: Gælder kun kreditkort-typen (EU-model), hvis du i forvejen har kørekort til en anden kategori.

*Gyldigt pas eller anden officiel billedlegitimation: Hvis du ikke har gyldigt pas, skal du medbringe billedlegitimation samt dåbs-, fødsels-, eller navneattest (original version)

*Ansøgningsblanketten: På side 2 af blanketten “Ansøgning om kørekort” skal underviseren/underviserne af køreuddannelsens delelementer med sin underskrift bekræfte, at du har modtaget undervisning i kørsel på lukket øvelsesplads, i teori og i praktik i overensstemmelse med undervisningsplanen for den pågældende kategori. (BEK §63, Stk. 1) Lektionsplanen (kørelærerens eksemplar): Lektionsplanen kaldes også nogle gange “logbog” eller “elevhæfte”.

politiets side: gennemførelse af køre og teoriprøver i forhold til covid 19

Vi bruger cookies til indsamling af statistik og til trafikmåling. Vi bruger informationen til forbedring af hjemmesiden. Ved at klikke videre, accepterer du brugen af cookies.